top of page

Krajsky volbê…


Jak ste asi zaregistrovalê, só tadê po 4 letech zase krajsky volbê. Pro běžny občanê volbê nepodstatny, ale pro starostê obci tê néduležiťéši. Dêckê sem řikal, že bê krajsky zastupitelstva nemělê volêt lêdi, ale starotkê a starosti obci, protože ti tê lêdi znajó moc dobře, vijó gdo je dobré a gdo špatné a aspoň bê z teho zmizel politické patos.


Nebôdô vám tadê fčêl radit, keho konkrétně máte volêt, pokuď si s tym ale nevite radê a chcete k temô přêstópit odpovědně, doporôčim jenom jak na to.


Neni dobry se na to divat z politickostranickyho hlediska, volte tê lêdi, kery znáte a kerém věřite. Kdêž si néste jisti, zeptéte se Vašé starostkê čê starostô a oni Vám řeknó, co je pro Vašô dědinô nebo město nélepši.


Možná ste si fšimlê, že sô na poslednim mistě Starostu pro Olomócké kraj. Je to přesně z téchto duvodu, co tadê pišô. Nemám ambice dalši politické funkce, ale na této kandidátce je plno šêkovnéch starostu keři ôž ôkázalê, že to nedělajó pro svuj prospěch, a toš sem je chtěl v jejich snaženi podpořêt. Nevim ešlê znáte sóčasnyho hétmana Josefa Suchánka, ale je to prvni hétman co znám, keré nikemô neškodil, snažêl se naslóchat a pomáhat a co je néduležiťéši, jako správné hospodář vyznamně přêspěl k řešeni pruserô s krajským dlôhem a po fšeckéch svéch předchudcich narovnal naše renomé, takže ôž nésmê ten nézadlôžeňéši kraj v ČR. Co k temô dodat…

Držim Vám teda palce, ať ste s vysledkem voleb spokojeni a dopadne to pro nás fšeckê nélepšê jak muže :)

Ať se daři…



________


Krajské volby…


Jak jste asi zaregistrovali, jsou tu po 4 letech zase krajské volby. Pro běžné občany volby nepodstatné, ale pro starosty obcí ty nejdůležitější. Vždy jsem říkal, že by krajské zastupitelstvo neměli volit lidé, ale starostky a starostové obcí, protože ty ty lidi znají moc dobře, ví, kdo je dobrý a kdo špatný a aspoň by z toho zmizel politický patos.


Nebudu vám tady teď radit, koho konkrétně máte volit, pokud si s tím ale nevíte rady a chcete k tomu přistoupit odpovědně, doporučím jen jak na to.


Není dobré se na to dívat z politickostranického hlediska, volte ty lidi, které znáte a kterým věříte. Když si nejste jistí, zeptejte se vaší starostky či starosty a oni vám řeknou, co je pro vaši obec nebo město nejlepší.


Možná jste si všimli, že jsou na posledním místě Starostů pro Olomoucký kraj. Je to přesně z těch důvodů, co tady píšu. Nemám ambice další politické funkce, ale na této kandidátce je plno šikovných starostů, kteří už ukázali, že to nedělají pro svůj prospěch, a tak jsem je chtěl v jejich snažení podpořit. Nevím, jestli znáte současného hejtmana Josefa Suchánka, ale je to první hejtman co znám, který nikomu neškodil, snažil se naslouchat a pomáhat a co je nejdůležitější, jako správný hospodář významně přispěl k řešení průseru s krajským dluhem a po všech svých předchůdcích narovnal naše renomé, takže už nejsme ten nejzadluženější kraj v ČR. Co k tomu dodat… Držím vám tedy palce, ať jste s výsledkem voleb spokojení a dopadne to pro nás všechny nejlíp jak může. :)


Ať se daří.

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Velêká voda…

Tak nás to po sedmadvaceti letech zase spláchlo  Přiroda nám asi potřebovala dat najevo, že to nésmê mê, kdo řidi chod tehoto světa, ê...

26. schuza Senátô

V rámcê dobryho zvêkô s pocitem, že to nekeho zajimá si Vám dovolim podat tradični zprávô o tym, co se fčerá projednalo na 26 schuzê...

Comments


bottom of page